Modern multifunctioneel galerij gebouw met 44 appartementen. 

Comfortabele en beschermde privé ruimtes, en verschillende Club diensten voor de 50+- generatie bij Costa de Levante, Almería –in Turre, bij Mojácar, slechts op 8-10 min afstand van de sfeervolle dorpjes en locale stranden.  

De ESPADEVIDA APPARTEMENTEN GALERIJ bevat een speciale procedure door middel van een Club Forum, om verscheidene individuele comfortdiensten te coördineren. Er is grote vraag naar dit type van co-wonen en dit project zal één van de eerste van z’n genre zijn in zuid Spanje. Een nieuwe versie van “gemeenschappelijk wonen”  is als reactie op mensen die graag in een meer comfortabele leefomgeving zouden willen leven, en toch de optie tot hun beschikking willen om tijd door te brengen - en interesses en sociale diensten te delen-  met hun medebewoners. Er wordt hierdoor geen enkele vorm van privacy opgegeven. 

 

Het dak terras heeft twee zwembaden, waarvan één verwarmd wordt met zonne-energie. Op de begane grond bevindt zich een verwarmd binnenbad voor de winter, met spa-wellness en sauna. 

Ook heeft u beschikking tot een grote sport ruimte met kleedkamers en douches voor al uw “vroege vogel workouts”.               

Verder zijn er verscheidene ruimtes op variërende galerij verdiepingen om uw buurtgenoten te ontmoeten voor een praatje. Op de eerste verdieping is er een grote gemeenschappelijke eetkamer met keuken. Alle bewoners hebben hier toegang tot, op flexibele basis voor sociale evenementen en zogenaamde “get-togethers”.  

 

 

De Gemeenschappelijke Ruimtes

comfortabel en beschermd privé terrein

 

Ø  Dak terras met twee zwembaden, één verwarmd om het zwemseizoen  

     te verlengen

Ø  Gemeenschappelijke eetkamer en keuken

Ø  Lounge met bibliotheekhoek en TV ruimte voor ontmoetingen etc.

Ø  Sportschool en ontspanningsruimte met kleedkamer en douche

Ø  Binnenbad met sauna en spa-wellness

Ø  Openlucht galerij ruimte

Ø  Twee multifunctionele kamers bij de ontvangsthal voor verschillende

     dienstverlenende services op afspraak; massages, kapper etc. 

Ø  Club manager kantoor

 

Het concept is dat op elk moment, er optimalisaties en veranderingen kunnen plaatsvinden om zich zo goed mogelijk aan te passen aan de verschillende levensstijlen en individuele behoeftes van bewoners.

 

Vanwege de betrokkenheid van externe locale pensioen- & gezondheidsspecialisten, bevat het ESPADEVIDA concept een mogelijkheid om een speciaal service contract samen te stellen tot op het punt dat, indien nodig, lange termijn zorg voor een bewoner noodzakelijk is. Dit is mogelijk voor iedereen die in de toekomst misschien dagelijkse verzorging nodig heeft vanwege ouderdom of een medische afwijking. 

 

 

Het ESPADEVIDA model erkent–naast het creëeren van een individueel NIEUW gemeenschapshuis – een “lange termijn, geoptimaliseerde levensstijl comfort” door middel van “particulier gemeenschappelijk-gecontroleerde en geminimaliseerde uitgaven.” 

Alleen de gemeenschap heeft volledige controle over het type service en de betrokkene dienstverleners. Dit wordt gecoördineerd door de Club Manager, die wordt gekozen door de gemeenschap.                                               

 

Some further Information in English language: