De Appartementen   

                                        45 m²      60 m²     120 m²        

1 of 2 slaapkamerappartementen tussen 45 m² en 60 m² met de mogelijkheid om 3 slaapkamers te combineren tot samen 120 m².

 

Maximale flexibiliteit tot op zekere hoogte is mogelijk voor de gemeenschappelijke ruimtes, zowel als individuele grondplannen kunnen worden overwogen in de eerdere stadia van de constructie.

 

ESPADEVIDA is ontworpen om een comfortabel lange termijn verblijf aan te bieden, in een harmonieuze buurt waarin alle bewoners gedeelde interesses hebben. Het gebouw, inclusief de vloeren, hallen, en grootte van de deuren, zijn ontworpen met de toegankelijkheid als prioriteit. Op deze manier heeft iedereen –ook de mensen met een mobiliteitsbeperking- toegang tot alle verdiepingen zonder gebruik te hoeven maken van de trap.

 

ESPADEVIDA “COMMUNITY CLUB APPARTEMENT” PRIJZEN *)  

 

Alle 45m² /1 slaapkamer appartementen (1b): 88.000,- €

Alle 60m² / 1/2 slaapkamer appartementen (2b): 116.000,- €

 

 

*) Alle prijzen + 10% BTW + registratie kosten, notaris, advocaat (ongeveer 2-3%) plus 1,5% zegelrecht (aan verandering onderhevig).     

 

 

Er is een budget van 132.000 opgenomen in de verkoopsprijs voor het inrichten van de interne en externe gemeenschappelijke ruimtes. De gemeenschap zelf zal later beslissen hoe en waarvoor het budget besteed wordt.

   

 

   “Dubbele Appartementen” –Meer comfort en ruimte

 

 

Tijdens de vroege promotie periode is het mogelijk om twee één slaapkamer appartementen te combineren tot één groter appartement. Mocht het zijn dat u deze ruimte in een later stadium niet meer nodig heeft, is het altijd mogelijk om terug te gaan naar de eerdere grootte van 60 m². Het andere appartement kan eventueel verhuurd worden op lange termijn, of worden verkocht. Dit is een ander levensverzekeringselement –in het begin investeert u in het hebben van een grotere leefruimte, en later ontvangt u een maandelijks bedrag van een lange termijn huurder. De twee appartementen hebben elk een uniek registratienummer, waardoor u de flexibiliteit heeft om de ruimtes te combineren, scheiden, of te verkopen.

 

De gesuggereerde ESPADEVIDA gemeenschapsregels stipuleren dat niemand een Lifestyle Club huis als vakantie appartement voor korte termijn mag aanbieden voor verhuur. Alle eventuele huur opties moeten overeenkomen met het ESPADEVIDA gemeenschapsreglement. Op deze manier stellen we het lange termijn gebruik voor alle appartementen vast. Daardoor heeft u onder andere de mogelijkheid om te investeren in een appartement, en het vervolgens te verhuren aan een pensionaris die er als eerste 10-15 jaar woont. Daarna zou u het appartement voor uzelf kunnen gebruiken.

 

  

Verdere algemene informatie over het ESPADEVIDA gemeenschapshuis kunt u vinden in het GALERIJ HANDBOEK (engl. language).

  

Download 

individueel gedetailleerde grondplannen

> GALERIJ HANDBOEK  (ENGL.)